INSTITUSJONEN TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Live-podkast

  • Annonsering i sosiale medier

OM INSTITUSJONEN

Institusjonen er en ålreit podcast hvor vi åpner alle sluser inn i våre liv som lesber, kvinner, og medmennesker, med en rosebukett av psykiske lidelser. 

I en verden hvor menssyklusen er uregelmessig, Donald Trump er president i USA og kjønnssykdommer smitter like lett mellom to kvinner, som mellom en mann og en kvinne (wtf???), - tar vi opp temaer som er viktige, interessante eller bare veldig komiske. Vi tar også i mot spørsmål, og har for å være ærlig allerede løst problemer for ganske mange.

Vil du komme i kontakt med oss?

Send oss en mail på: institusjonenpodd@gmail.com !

 

 


OM CAMILLA

Camilla er yngstekvinne, 24 år fra Kristiansand. Hun lever med følelsene utenfor kroppen, og som et resultat av det er hun oppmerksom og forståelsesfull, men også knallhard mot de rundt henne. På legevakten er Camilla stamgjest, og hennes store lidenskap ved siden av å være redd for spy, er å Google symptomer. Hvis du ønsker å se mer av Camilla kan du følge henne på @camillatairi.


OM MATHEA

Mathea er 25 år gammel, fra Vestfolds navle Tønsberg. Hun holder alltid et skyhøyt tempo, og har veldig lav terskel for å si ifra. Enten det er rasistiske nettroll eller til produsenten av produkter med sexistisk emballasje – alle må få høre det! Som lojal venn nøler hun aldri med å trosse helseangsten for å bli med Camilla på legevakten, og få henne opp på gult. Du finner Mathea på sosiale medier under navnet @matheamonclaire.


OM MARTINE

Martine er 26 år, fra Fredrikstad. Hun er ankerpunktet i trioen, og er alltid der for å minne de andre på at selv om det høres ut som kreft, kan det ofte være søvnmangel eller rett og slett fett. Ettersom hun selv kun får utskrevet Zyrtec, holder hun det ekte ved å teste medisiner på lånt resept. Søk opp Martine på @martineforsberg på sosiale medier!


jim.jpg

Bookingkontakt: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Institusjonen? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn