Fladseth.jpg

HENRIK FLADSETH TILBYR:

  • Live podkast

  • Annonsering på podkast

HENRIK FLADSETH

Selv om Henrik er relativt ny i underholdningsbransjen har han rukket å gjøre en hel del allerede. 

I 2015 stod han på scenen under Komiprisen og senere har han stått på mange av landets største scener. Henrik er ikke bare å se på scenen, men også på tv-skjermen. Han er for tiden aktuell med "sølvrekka" på Tv2 og har også vært med i både Brille og Camp senkveld. 

Henrik anses som et av de virkelige store humortalentene i Norge. Med sin helt egen stil gjør han ikke bare stand-up, men også konferansierjobber og tar på seg skuespilleroppdrag.

 


H

HENRIK I PODKAST

Jordsmonn er en litt annerledes læringspodcast. Ikke for de smarteste, ikke for de dummeste. I Jordsmonn møter du nye interessante mennesker hver uke. Om du ønsker å høre hvordan livet til ubestridte partykonger var, eller om du vil høre intervjuer med aksjemeglere eller komikere, så finner du det i Jordsmonn. Lars Joachim og Henrik leder gjennom intervjuer med mange interessante mennesker.

 

Fladseth.jpg

Podcasten "Fladseth" tar for seg livets store og små spørsmål på en morsom og ærlig måte. Henrik har med nye gjester hver gang, og sammen prøver de å ta tempen på selve livet. Bak podcast-spakene sitter alltid den eminente Jim Fossheim.

 
 

bilde_idunn_polaroid3.jpg

Bookingkontakt: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Henrik Fladseth? Ta kontakt med bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn