henrik_farley

HENRIK FARLEY TILBYR:

  • Live podkast

  • Skjult teater

  • Stand-up

  • Voiceover

  • Konferansier

  • Skuespilleroppdrag

OM HENRIK FARLEY

Henrik er en solid representant for den nye bølgen komikere, med herlig, absurd humor, spontane innfall og mye galskap.

Han har flere års erfaring ifra improteater og revymiljøet i Oslo, og med sin canadiske bakgrunn opptrer han like godt på engelsk som på norsk.

Det som kjennetegner Henrik på scenen er høyt tempo, improvisasjon, uforutsigbarhet og ikke minst at han er veldig morsom. 

Henrik startet med standup i midten av 2013 og har allerede rukket å opptre på scener over hele Norge, bl.a. på hovedscenen, utescenen og klubbscenen på Latter.

Han har opptrådt utenlands, i Canada, Danmark, Sverige og England ved flere anledninger, og vært med på flere store internasjonale humorfestivaler som Crap åppå Park (Oslo), Zulu Comedy Festival (København), Lund Comedy Festival (Sverige) og Phoenix Fringe (London). 


MER OM HENRIK FARLEY

Henrik evner kunsten å formidle budskap og humor over forskjellige arenaer og plattformer, som bl.a. teater, stand-up og podkast. Han er erfaren og scenevant, med et bredt spekter av kvaliteter å spille på. Henrik passer derfor godt til både et humorinnslag i bedriftsammenheng eller til LIVE-innspilling av podkasten "Terningkast 3".


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Henrik Farley? Ta kontakt med vår bookingansvarlig, Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn
Navn