Hallvard Dyrnes

HALLVARD DYRNES KAN TILBY:

  • Improvisasjonsteater

  • Konferansier

  • "Speechless"-arrangement

  • Annonsering i podkast

  • LIVE-podkast

  • Rolle i reklame, film/tv

 

OM HALLVARD DYRNES

Hallvard Dyrnes er en ung og fremadstormende Stand-Up-komiker og improvisatør. Med sitt kjappe hode og absurde observasjoner har han fått tusenvis av nordmenn til å le de siste årene. Nå har han også tatt det amerikanske konseptet "Speechless" til Norge.

På scenen er Hallvard uredd og grunnet sin bakgrunn i impro er han klar for å takle enhver situasjon. Om det så er et stort bedriftsarrangement, mellomstor bursdag eller julebord i stua med deg og to venner. Hallvard utstråler stor sjarme og selvsikkerhet noe som gjør publikum trygge og får de til å slappe av, før han plutselig overrasker og drar dem i en helt ny retning. Dyrnes har også lang erfaring fra podkastmediet og er nå aktuell med "Utrop", en ukentlig podkast hvor han inviterer engasjerte gjester for å fortelle om aktuelle prosjekter.

Bakgrunnen fra improscenen var også det som gjorde at han nå styrer "Speechless" i Norge. "Speechless" er et improvisasjonskonsept som kombinerer humor og teknologi, og har fylt humorklubber og konferanser over hele USA. Har du noen gang holdt et foredrag hvor du har vært dårlig forberedt? Dyrnes har tatt dette til den norske scenen, og det byr på utfordringer og mye latter når komikere, impro-skuespillere og næringslivsledere får prøve seg.

Konseptet er perfekt for et bedriftsarrangement for å trekke deltagerne litt ut av komfortsonen, med masse humor og engasjement.


12919706_1138881669468541_8482294296003145575_n.jpg

MER OM HALLVARD DYRNES

Humoren hans er absurd og energisk, men du vil aldri ha noe problemer henge med å henge med. Som Hallvard pleier å si;
"Det er ikke viktig hva folk ler av, men at de ler."

Hallvard har vært fast innslag på humorscenen i Oslo siden han startet i 2013 og har også underholdt folk rundt omkring i landet. I tillegg har han gjort forestillinger i Canada og Dubai.


HALLVARD DYRNES I PODKAST

Hallvards kontaktnett har etterhvert blitt stort, og i podkasten "UTROP" inviterer han både folk han kjenner og vil bli kjent med, for å lytte til deres aktuelle prosjekter. Du får nok ikke høre fra noen som har startet ostebutikk på Rena, temaene er mer basert rundt markedsføring og underholdningsbransjen. Kjenner du likevel noen som driver ostebutikk på Rena, så vil Hallvard gjerne snakke med deg. 

 
utrop

Kan_Idioter.jpg

Vi lever i en verden der idiotene blant oss stadig får en større plass i det offentlige ordskiftet. Der riksdekkende talerstoler tidligere var et privilegium forbeholdt noen ytterst få, lever vi i dag i en tid der alt som kan krype og gå – eller i alle fall alt som kan skrive på et tastatur – kan uttale seg og bli hørt i saker. Dette ser vi i kommentarfeltene på verdens mange nettaviser og sosiale media, og spørsmålet er som følger: Kan det hende at disse idiotene fra tid til annen har rett??

Dette spørsmålet forsøker de to idiotene Hallvard Dyrnes og Hans Henrik Verpe å finne svaret på i sin nye podcast, som nettopp heter: “Kan idioter ha rett?”.

 

ARRANGEMENTSJEF FOR SPEECHLESS

Har du fortsatt ikke vært på en "Speechless"-forestilling i Oslo? Følg med på Facebook for oppdateringer om neste arrangement. Som norsk festivalsjef for det opprinnelig amerikanske konseptet garanterer Hallvard deg en unik. Alt blir improvisert, med en god blanding av komikere og vanlige folk.  


bilde_idunn_polaroid3.jpg

Bookingkontakt:

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Hallvard Dyrnes? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn