Frode Lia

FRODE TILBYR:

  • Konferansier og programleder
  • Sport- og fotballquiz
  • Foredragsholder
  • LIVE-podkast

OM FRODE LIA

Frode Lia har bred erfaring fra plateselskap og reklamebransjen, men er nok mest kjent som redaktør for Josimar.

Frode da Costa-Lia har tidligere jobbet i Morgenbladet og Natt & Dag. Han har også vært fotballkeeper i Bærum, Enebakk og Lørenskog og er i dag tilhenger av fotballklubbene Vålerenga og Ipswich. 

Frode startet fotballmagasinet Josimar i 2009. Bladet ble oppkalt etter den brasilianske fotballspilleren Josimar. Navnet Josimar dukket første gang opp i Frode sin bevissthet 12. juni 1986. Frode var 11 år gammel, VM i Mexico var i gang, og i Brasils tredje kamp dukket det opp en smålubben høyrebeck han aldri hadde sett maken til. Han het Josimar, og scoret fantastiske mål mot Nord-Irland og Polen. 

Med sin erfaring og kunnskap er Frode Lia et godt valg for ethvert arrangement som ønsker gode historier bygget på gravende fotballjournalistikk. Er det ønskelig, tar han med seg en fotballquiz, tilpasset publikummet.

“Josimar var en underdog som kom fra intet og gjorde knallsuksess”
— Frode Lia

6.Omslag.png

MER OM FRODE LIA OG JOSIMAR

Etterforskende saker og grundige analyser er viktige hjørnesteiner for Josimar og Frode Lia. Dette gjør Frode til en mann som besitter bred og inngående kunnskap om fotball og ikke minst en haug av fotballhistorier du kanskje aldri har hørt før - og noe du kanskje heller aldri får høre, hvis ikke du opplever et av Frode sitt foredrag.

Hva driver han? Hva får et menneske til å stå beinhardt i mot, og lage et fotballmagasin som ikke er redd for noen? En dag eller kveld med Frode Lia byr ikke bare på gode historier, men også en stødig stemme og solid journalistisk tyngde.


FRODE LIA SIN PODKAST

Josimar podcast startet høsten 2012 og har vært utgitt jevnlig siden. Utgangspunktet var ikke ulik ideen bak tidsskriftet - å formidle fotballrelatert stoff på de fotballinteressertes premisser. 

Josimars podkast varierer i format og innhold. Noen ganger leverer de klassisk fotballprat om forrige helgs begivenheter. Andre episoder består av forhåndsanalyser om ligastart i forskjellige land. Podkasten har hatt en-til-en-intervjuer med forfattere av fotballbøker som for eksempel David Peace og Claus Lundekvam. Faglige debatter om fotball - fra fotballpolitikk og styresett til taktiske trender og treningslære - er naturlige temaer.  Frode Lia og Josimar-journalist Lars Johnsen har programlederrollen.


jim.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Frode Lia? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim for en hyggelig prat.

T: 91540490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn