FERDIG TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

  • Annonsering i sosiale medier

OM FERDIG

FERDIG handler om å ta kontroll over eget liv, å bli bedre mennesker både mentalt og fysisk, og om å gjøre det slutt med alle uvaner. Noe programlederne Brita Meland og Namra Saleem prøver på hver eneste uke, med hell og uhell.

Dette er podkasten for deg som liker å spise burger mens du ser på slanke-TV, for deg som vil bli motivert til å slutte med en avhengighet (for ifølge Helsedirektoratet skal visst denne podkasten være veldig inspirerende til akkurat det formålet enda Brita og Namra ikke vil ha det ansvaret), og for deg som setter pris på det gjenkjennelige.

Følg de på @ferdigpod på Instagram og på Facebook, og ta gjerne kontakt med jentene!


OM NAMRA SALEEM

Namra er forfatter, spaltist, sosiale medier-nerd og musiker. Hun er sykt mye på farta og har nok litt for mange baller i lufta. Hun overtenker på godt og vondt, er romantiker som tror at Julie & Romeo-kjærligheten finnes 4 realz og har en tendens til å dele for mye (enda hun ikke vil at mammaen hennes eller sladre-stanerne skal få vite noe).  Du kan følge Namra på Instagram under navnet @thenam.


OM BRITA MELAND

Brita er en midlertidig pensjonert illustratør bosatt et sted langs østkantens deilige drabantbyer. Hun har også en bachelorgrad i Retorikk, men ser ikke på seg selv som en eminent taler av den grunn. Dette er en jente som setter pris på det enkle liv, loddsalg på det lokale kjøpesenteret og ei god, saftig skolebolle som lørdagskos. Du finner Brita på Instagram ved å søke opp @britameland.

Ferdig_01.jpg

bilde_idunn_polaroid3.jpg

Bookingkontakt: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke "FERDIG"? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn