Erlend_Elias_Bragstad (1).png

ERLEND ELIAS TILBYR:

  • Foredrag

  • Stand-up

  • Konferansier

  • Annonsering i podkast

  • Annonsering på Instagram

  • Annonsering på YouTube

ERLEND ELIAS BRAGSTAD

Erlend Elias er kjent stylist, makeupartist, frisør, konferansier og foredragsholder. Han er opprinnelig fra Storfjord i Tysfjord, og holder sin samiske arv tett til hjertet, når han nå har base i Oslo. Han har jobbet med flere norske og internasjonale kjendiser og merker. 

Erlend Elias reiser landet rundt og holder foredrag, kurs og stand-up. Han er kjapp i replikken og er god på å ta opp både humor og alvorlige tema. Han holder kurs som Bli ny og Finn din stil, men også kurs for gründere, og om psykisk helse. De siste årene har han også vært å se på blant annet Farmen Kjendis, 71 grader nord, Typen til (Leo Ajkic), Skal vi danse og Fire stjerners middag.

 


Erlend elias og Erik Anders cover.jpg

ERLEND ELIAS I PODKAST

Sammen med lillebroren Erik Anders, spiller Erlend Elias inn podkasten med samme navn. Brødrene er like sta, engasjerte og kjappe i replikken, men ellers veldig forskjellige. Mens Erlend Elias bryr seg om religion, styling, klarsynthet og kjendiser, er Erik Anders glad i politikk, sport og store ord. 

Sammen diskuterer de ufiltrert om dagsorden og annet som måtte falle dem inn.

 

Bilde1.png

Bookingkontakt: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Erlend Elias Bragstad? Ta kontakt med bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn