elisabeth_carew

ELISABETH CAREW TILBYR:

  • Live podkast
  • Medvirkning i TV og reklame
  • Annonsering på podkast
  • Bedriftsarrangementer
  • Artistoppdrag & DJ
  • Musikk-Quiz

OM ELISABETH CAREW

Elisabeth Carew debuterte på VG-lista med sin første single «Destructive» i 2008. Siden den gang har hun sluppet flere singler og markert seg som både låtskriver, artist, podkast-vert og programleder.

I 2014 så vi henne i MGP finalen i Oslo spektrum og samme høst slapp hun sin første EP som trillet 5 på terningen og ble trukket frem som en av årets beste og mest undervurderte utgivelser av Dagbladet.

Elisabeth har jobbet som skuespiller i musikalene “Buddy Holly” og “Postkort fra Lillebjørn” i tillegg til mindre roller i kinofilmene “Sofies Verden” og “Lime”. 

De siste 7 årene har hun jobbet som skuespiller i voice-over bransjen og etterhvert som programleder på radio, der hun har hatt egne sendeflater hos Radio 1, Kiss og nå hos P5 hits. 

Hun er allsidig og scenevant, med bred erfaring fra underholdningsbransjen. Latteren sitter løst hos Elisabeth og alle som møter henne. 


ELISABETH CAREW SIN PODKAST

Elisabeth har nå også tatt steget over til podkasting med podkasten “TE” som hun er programleder i, sammen med Tinashe Williamsson. Det er fullt av humor i studio, når de setter bak mikrofonen - og da kan de fyre av en bredside mot hvem som helst. Ofte går det ut over dem selv. I "TE" inviterer de andre podkaster som gjester, for å få tips til hva de selv og lytterne bør høre på. 

 

ELISABETH CAREW SOM ARTIST

I 2010 var hun med i Melodi Grand Prix, med låta “Rocketfuel”. Samme år stod hun på scenen i musikalen “Buddy Holly” på Folketeatret i Oslo.
Fire år senere stod hun altså igjen på MGP-scenen med låta "Sole Survivor".

Elisabeth er kreativ og svært musikkinteressert. Ikke bare er hun opptatt å gå egne veier, men hun er nysgjerrig og interessert i det meste av musikk som beveger seg i populærkulturen.


IMG-20160701-WA0004.jpg

ELISABETH & TINASHE

Du vet kanskje ikke hva "kelah" betyr? Følger du Elisabeth Carew på Instagram eller lytter til podkasten "TE", får du snart en haug av nye adjektiver du kan fargelegge språket ditt med.  Elisabeth er rask i avtrekkeren og sjelden sein med å kaste seg over makkeren sin, Tinashe Williamson.


jim.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Elisabeth Carew? Ta kontakt med vår bookingansvarlig, Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn
Navn