EKSPRESSEN TILBYR:

  • Live-podkast

  • Annonsering på podkasten

  • Tilpasset innhold på podkasten

  • Konferansierer

OM EKSPRESSEN

Ekspressen er en podkast drevet av to jenter med mye selvironi og lite selvinsikt.

Det ligger i navnet at podkasten dreier seg om dating, og via ulike apper og datingnettsider skaffer jentene seg dates eller setter opp andre på fantastiske dater. I podcasten blir det ukentlig delt erfaringer om det å være nyforelska, singel, forelska, klein, rar og desperat. Ikke nok med det, vi er også så heldige at vi får sende våre fans på date, ha gjester og teste ut utfordringer og innspill vi får tilsendt.

Har du en historie du vil dele med Ekspressen?
Send en mail på:
datingekspressen@gmail.com !


datingekspressen_studio

MER OM EKSPRESSEN

Margrethe:

29 år ung dame som er avhengig av dating og på søken etter kjærligheten. Margrethe har vært aktiv dater i et par år nå og har blitt en skikkelig datingekspert. Hun deler av sin erfaring fra hvor man bør dra på date, hva man bør gjøre, hvilke apper som fungerer og hvilke mennesketyper som passer med hverandre. Margrethe har nemlig satt opp tidligere dater med venninner – fordi hun er god på det.  Margrethe ler HØYT, sier det hun mener og kommer alltid med gode råd.

Line:

Line er 26 år og levde lenge i frykt for dating. Da de to jentene slo seg sammen ble Line ”tvunget” ut på date.  Da ble hun så desperat at det ikke tok lang tid før hun fant seg en hun ville være kjæreste med. Line prater om forholdet sitt – kanskje litt mer åpent enn det hennes bedre halvdel orker. Hun prater veldig høyt og veldig mye om krangler og sjalusi, men også hvordan det er å være i ”bli kjent-fasen” og det å være nyforelsket. Line har også fått litt erfaring med å være singel og har mange meninger om hvordan det er å være singel i 20-årene.  


LYTT TIL PODKASTEN

Savner du singellivet eller flyr du fra date til date? Datingekspressen holder deg i hånda uansett. Margrethe og Line er en god miks som deler tips, historier og erfaringer både fra hvordan det er å være singel, og hva som kan dukke opp når man kaster seg uti et forhold.


BOOKINGKONTAKT:

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Ekspressen? Ta gjerne kontakt med bookingansvarlig Jim Fossheim, for en hyggelig prat!

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn