Sørås.jpg

DAG SØRÅS TILBYR:

  • Live podkast

  • Annonsering på podkast

DAG SØRÅS

Dag Sørås karakteriseres som hardtslående, utfordrende, kunnskapsrik, radikal og utrolig morsom.

Dag har siden sin første opptreden i 2002 vært en av de mest suksessrike komikerene med sin kompromissløse og ærlige stil. Dag fikk Komiprisen for "Årets nykommer" i 2007, "Stå opp prisen" i 2012 og fikk Komiprisen for "Årets komiker" i 2016.

Dag var å se i talkshowet "Showman" i 2010, samme år fikk han sin egen humorserie på VGTV og året etter hadde han sin egen stand-up spesial på TV2. i 2011 og 2012 turnerte han med sitt soloshow "D-dag Live" og trakk fulle hus over alt sammen med lovord fra presse og publikum.

Dags kjennetegn er han brutale ærlighet, både ovenfor seg selv og sitt liv, men også mot den verden vi lever i. Dette er kanskje derfor Dag også har skapt seg et navn i utlandet. Han har gjort regelmessige opptredener i Storbrittania og turnert i Skandinavia, Finland, Latvia, Island og Sveits. I 2015 ble han den første norske komikeren noen sinne som har stått på ærverdige Hammersmith Apollo i London.

 

 


Dialogiskcover1400x1400.jpg

DAG I PODKAST

Sammen med Gunnar Tjomlid synser de relativt ufiltrert med humor og tidvis et glimt av intelligens om alt som de finner fascinerende, provoserende, deprimerende og morsomt i sine ukentlige podkastepisoder. Hør Dag og Gunnar snakke seg bort fra tema og ende opp et sted hvor du neppe føler du har fått svar, men kanskje likevel er blitt litt klokere.

 

jim.jpg

Bookingkontakt: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Dag Sørås? Ta kontakt med bookingansvarlig Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn