Christian Bastiansen

CHRISTIAN BASTIANSEN TILBYR:

  • Live-podkast

  • Annonsering på podkasten

  • Tilpasset innhold på podkasten

  • Fotografering og Video

  • Reklame

  • Musikkvideo og dokumentar

  • Konferansier

OM CHRISTIAN BASTIANSEN

Christian Bastiansen er en veletablert regissør og fotograf i Norge som har jobbet med alt fra TV og reklame til musikkvideo og dokumentar. 

Han har på kort tid jobbet seg opp et navn i bransjen og fått mulighet til å jobbe med navn, selskaper og artister som Arif, Quick Crew, Tom Sachs, Nico & Vinz, Lundin Norge, Monster entertainment og Clarins. 

Etter mye erfaring og mange spennende prosjekter bak kamera, er han nå også å finne foran kameraet og mikrofonen. Han er aktuell med podkasten "CB 101" hvor han inviterer interessante gjester med gode historier, innenfor felt som interesserer han. Podkastene filmes og legges ut på Bastiansens egen videoblogg.

Christian Bastiansen er altså en mann med mange talenter som kan tilby alt fra podkast til musikkvideo og reklame.


12919706_1138881669468541_8482294296003145575_n.jpg

MER OM CHRISTIAN BASTIANSEN

Sakte, men sikkert har Christian Bastiansen markert seg som en av Norges mest ettertraktede fotografer og musikkvideo-produsenter. Innen filmproduksjon kan han selv stå for hele produksjonen med regi, filming og klipping. 

 


CHRISTIAN BASTIANSEN I PODKAST

I kraft av yrket sitt som fotograf møter Christian en rekke interessante personligheter. Han ønsker å utvide interessefeltet sitt ved å invitere interessante personer inn i podkaststudio. Vi kommer til å stifte nærmere bekjentskap med alt fra forskere, psykologer, musikere, artister, venner til livscoacher, professorer og forskjellige typer eksperter.

 
cb101

DIRECTOR SHOWREEL

Christian Bastiansen har blitt en erfaren fotograf etter å ha jobbet med en rekke større artister og profiler. 


Bilde1.png

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Christian Bastiansen? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn