CB 101 TILBYR:

  • Live-podkast

  • Annonsering på podkasten

  • Tilpasset innhold på podkasten

OM CHRISTIAN BASTIANSEN 101

Multitalentet Christian Bastiansen er mannen bak. En video- og lydpodkast om alt fra samfunnsrelaterte temaer, gjestens profesjonelle og personlige liv og hverdagslige hendelser. 

Christian Bastiansen er en veletablert regissør og fotograf i Norge som har jobbet med alt fra TV og reklame til musikkvideo og dokumentar. 

Han har på kort tid jobbet seg opp et navn i bransjen og fått mulighet til å jobbe med artister som Arif, Quick Crew, Tom Sachs, Nico & Vinz, Lundin Norge, Monster entertainment og Clarins.

Han er vant til å jobbe bak kamera, med alt av produksjon, regi og film. Nå sitter han foran med en mikrofon, klar til å invitere interessante gjester med gode historier, innenfor felt som interesserer han. Og deg.


cb.jpg

MER OM CHRISTIAN BASTIANSEN 101

I kraft av yrket sitt møter Christian en rekke interessante personligheter.

Han ønsker å utvide interessefeltet sitt ved å invitere med seg alt fra forskere, psykologer, musikere, artister, venner, livscoacher, professorer og forskjellige typer eksperter.

 


LYTT TIL PODKASTEN

Programleder Christian Bastiansen er selv en god lytter, og dette gjør at gjestene i podkasten får god plass til å dele sine gode historier med de som hører på. En LIVE-podkast med Christian Bastiansen 101 gir deg et møte med interessante mennesker og deres gode historier, ansikt til ansikt. Konseptet fungerer vel så bra på en scene, i en sofa som i studio.


Bilde1.png

BOOKINGKONTAKT:

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Christian Bastiansen 101? Ta gjerne kontakt med vår bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn