AVKOM TILBYR:

  • Foredrag

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Innholdsmarkedsføring og YouTube

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

  • Annonsering i sosiale medier

Hva skjer når en av Norges mest ekstreme radiopersonligheter og en tidligere stripper skal takle morsrollen? Mina Hadjian og Caroline Omberg har med seg programleder Martine Rand for å diskutere irriterende påstander, og vedtatte sannheter om hvordan foreldre helst skal være. Alt som gjør livet surt for folk som lager avkom.

Eksempler på påstander som diskuteres er “Ekte kvinner føder naturlig!”,

“Den som ikke ammer er en bæsj!” og “Du skal ha sex i uke 6!”.

Hva faen skjer med meg? Mina Hadjians opplevelse av graviditet og småbarn bød på tusenvis av overraskelser, som ikke matchet det glossy gravid-bladet på venterommet på sykehuset. Nå vil hun fortelle den upolerte sannheten.

Jeg visualiserte ammeprosessen før fødsel og sendte fosteret mentalvideo av det perfekte die-grepet. Caroline Omberg er hippiemamma som tror på sin egen kraft og har en naturlig tilnærming til morsrollen. Her er melkebaren døgnåpen og bæresjalet alltid på.

Alle som har barn er sjuke i huet. Martine Rand har ingen barn og kan ingen ting om barn og skjønner ikke hvordan folk klarer å være foreldre. Martine sørger for å holde en stø kurs gjennom ammetåka for å unngå at damene ikke har hodenesine for langt opp i egen livmor.


bord 4.jpg

MER OM AVKOM

Caroline og Mina møttes da Mina var programleder og Caroline var gjest i Studio Fem for å diskutere porno. De har begge hatt Norges dårligste rykte på hvert sitt tidspunkt, men blir allikevel stadig tatt inn i media-varmen på grunn av sitt oppriktige engasjement og ærlighet. Mina har prydet mange avisforsider med overskrifter som: “Fått sparken igjen”, men også saker om dyr i sirkus og homofiles rettigheter. Caroline gjester stadig debatter og programmer i TV og radio, for å prate om sex og følelser, og vi så henne sist i NRK-programmet «Line fikser kroppen». Martine kom inn i Minas liv da hun ble ansatt i Minas hjertebarn, Røverradioen. Da var Mina under sterk påvirkning av hormonsprøyter i forbindelse med prøverørsforsøk, og Martine venter fortsatt på å finne ut om Mina egentlig kan være normal eller om dette hormongreiene bare er en unnskyldning.


AVKOM LIVE

Avkom gjør også livepodkast og andre arrangementer. I den kontrastfylte AVKOM- trioen er de alle scenevante, frigjorte og underholdende. Mina har vært programleder i både radio og TV siden hun fikk hår på tissen og er kjent for å snakke rett fra levra. Caroline har artisterfaring både som vokalist i rockeband og som Burlesque-danser, samt fra bred foredragsvirksomhet. Og takket være en barndom vi vet mistenkelig lite om, er Martine vant til å være sosial buffer og holde i tøylene når folk med mindre selvinnsikt enn henne selv tar av på eget ego. Altså, får man et show med en særdeles perfekt trio - helt objektivt sett.


jim.jpg

Bookingkontakt: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Avkom? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn