ANDREAS THORKILDSEN TILBYR:

  • Konferansier / programleder

  • Foredrag

  • Idretts-quiz

  • Roller i tv og reklame

OM ANDREAS THORKILDSEN

Andreas Torkildsen er en av tidenes beste norske idrettsutøvere, og eneste nordmann med to OL-gull i friidrett. Ingen nordmann har kastet et spyd lengre enn Andreas. Han innehar også den olympiske rekorden i spydkast, og ble kåret til "European Athlete of the Year" i 2008. 

I 2016 la han opp etter å ha slitt med en skade. I løpet av sin karriere sanket han to EM-gull, ett VM-gull, seks kongepokaler og en rekke medaljer i internasjonale mesterskap, i tillegg til de to OL-gullene. 

Thorkildsen var barnetalentet som knuste rekorder år etter år og til slutt markerte seg som verdens beste spydkaster etter en rekke opp- og nedturer. Hans spennende historie om hva som virkelig skal til for å bli best, er verdt å få med seg. 


andreas_thorkildsen

OL-GULL OG ÅRETS IDRETTSNAVN

Året var 2004 og 22 år gamle Andreas Thorkildsen fra Kristiansand sjokkerte friidrettsverdenen med å ta OL-gull i sin andre store internasjonale konkurranse på seniornivå. Thorkildsen og Norge var langt fra favoritter og han var også rangert bak norske Ronny Nilsen på den norske rangeringslisten.

I desember samme år, ble han kåret til "Årets idrettsnavn" av norske sportsjournalister. 2004 markerte starten for en lang karriere full av meritter og medaljer i nasjonale og internasjonale konkurranser.  


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT:

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Andreas Thorkildsen? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn