2020 TILBYR:

 • Tradisjonell annonsering og spons

 • Annonsering i sosiale medier

OM 2020

I podkasten “2020” (tidligere Ampolcast) byr Henrik Heldahl, Vårin Alme og Are Tågvold Flaten på en ukentlig samtale om det som rører seg i amerikansk politikk.

De løfter blikket, setter sakene som preger USA i sammenheng, og tar opp emner og aspekter som ofte har gått norske medier hus forbi. Tonen er tilbakelent, analytisk og humoristisk - med historiske og kulturelle sidespor.

2020 er et kjærkomment og lett tilgjengelig tilskudd for dem som ønsker å lytte til en informativ og detaljert, men samtidig uformell, lett og humørfylt prat om amerikansk politikk.

Breaking news og nyhetsoppdateringer fra amerikansk politikk får lytterne servert daglig i Morgenkaffen. I 2020 får de imidlertid muligheten til å høre fra tre politiske junkies som allerede bruker altfor mye tid på å følge med på amerikansk politikk, og som trenger noen å snakke med om hva som egentlig skjer i USA om dagen.

AmerikanskPolitikk.no ble opprettet i 2010 og tilbyr en partinøytral, balansert og faktabasert dekning av amerikansk politikk. AMPOLCAST ble lansert som nettsidens podkast i 2014.


Podesta.jpg

OM HENRIK HELDAHL

 • Henrik Heldahl, programleder av 2020 og kommentator på AmerikanskPolitikk.no.

 • En programleder med sterke meninger. Bodøværingen er lidenskapelig opptatt av amerikansk politisk historie, og de historiske referansene sitter dermed like løst som humoren.

 • Henrik kommenterte Trumps valgseier til sjokkerte NRK-seere tidlig om morgenen den 9. november 2016. Tidligere samme høst dekket han presidentdebattene i USA for AMPOLCAST og intervjuet blant annet Clintons valgkampsjef John Podesta noen dager før WikiLeaks startet dumpingen av de hackede e-postene hans.


varinalme.jpg

OM VÅRIN ALME

 • Vårin Alme, statsviter og kommentator på AmerikanskPolitikk.no.

 • Vårin kommenterer stadig vekk amerikansk politikk i norske medier og ble blant annet hyret inn som USA-ekspert av TV2 i valginnspurten i 2016. Hun mottar desidert mest fanmail i redaksjonen.

 • Vårins inngang til amerikansk politikk kom med Barack Obama, og siden den tid har interessen bare vokst. Den er heller ikke blitt mindre etter at vi i 2016 fikk bevis på at alt virkelig kan skje i amerikansk politikk.


Pressebilde-AreFlaten.jpg

OM ARE TÅGVOLD FLATEN

 • Are Tågvold Flaten, statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no:

 • Are grunnla AmerikanskPolitikk.no i 2010 og dekket deretter presidentvalget i 2012 som frilanser for norske medier i USA. Han har reist USA på kryss og tvers, og ble i 2016 hyret inn som TV2s omreisende USA-kommentator.

 • Are intervjuet så å si alle taperne, og sitter på utallige anekdoter fra sine møter med amerikanske politikere og fra amerikansk valgkamphistorie. Dagen før Trump ble sverget inn som president ga han ut boka Sirkuset: Clinton, Trump og tidenes valgkamp (Res Publica, 2017).


jim.jpg

Bookingkontakt: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke 2020? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn