Bilde av Lars K. Aalgaard

Bilde av Lars K. Aalgaard

VICTORIA TILBYR:

  • Sponsorsamarbeid

  • Bedriftsturneringer

  • Sandvolleyballskole

  • Idretts-Quiz

  • Roller i TV og reklame

  • Instagram og Snapchat

OM VICTORIA FAYE KJØLBERG

Alva Victoria Faye Kjølberg er landslagsspiller i sandvolleyball og blir, av mange, sett på som et av de største talentene i Norge i dag.

Victoria Faye Kjølberg er kun 22 år gammel og har allerede spilt sandvolleyball profesjonelt i 3 år. Hun er dermed den best meritterte, norske sandvolleyballspilleren på sin alder.

Janne Kongshavn er Victoria sin makker og sammen spilte de sin første Grand Slam i USA da Victoria var 18 år gammel. Siden den gang har de blitt et team, og endt opp blant topp 10, to ganger i World Tour. Victoria og Janne har også gullmedalje fra NM.

Victoria begynte med volleyball da hun var 11 år gammel i Asker Skiklubb, som var en naturlig retning da det var begrenset tilbud innen sandvolleyball. På denne tiden var Victoria aktiv innen en rekke andre idretter, deriblant fotball, turn og håndball.

Karrieren som sandvolleyballspiller startet som 16-åring, da Victoria og Fanny Bjørnholt begynte å spille sammen som et team. De tok sølv i U17 NM og ble senere Norges- og Nordeuropeiske-mestere i U19-klassen.


VICTORIA PÅ INSTAGRAM OG SNAPCHAT

Victoria har over tid bygget opp en populær Instagram-konto, preget av bilder fra store begivenheter i karrieren. Med 150 - 200 reisedager i året, tar hun mye bilder fra forskjellige eksotiske og kjente deler av verden. Fans og følgere vil også kunne forvente seg bilder, filmer og oppdateringer fra daglige begivenheter fra reiser rundt om i verden på Snapchat.

Du finner Victoria på Instagram @victoriafaye og Snapchat @victoriafk

 


VICTORIA OG SPONSORSAMARBEID

Victoria er en allsidig person som det er lett å jobbe sammen med. Hun har bred apell og når ut til et yngre publikum, både som idrettsutøver, men også gjennom sosiale medier.  

Victoria er aktuell som frontfigur for samarbeidspartnere hun føler hun har god match med. Hun kan også stå for bedriftsturneringer og holder gjerne volleyballskole.  

Bilde av Lars K. Aalgaard

Bilde av Lars K. Aalgaard


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Victoria Faye Kjølberg? Ta kontakt med vår bookingansvarlig, Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat!

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn
Navn