Scahu.jpg

ALEKSANDER TILBYR:

  • Konferansier / programleder
  • Sport- og fotballquiz
  • Foredragsholder

OM ALEKSANDER SCHAU

Aleksander Schau har mange år bak seg som programleder i NRK, P3 og TV2. Sammen med makker Thomas Aune ledet de programmene FK Fotball og FK Sport på NRK, før de meldte overgang til TV2 med programmet «FC Football»

De to har også skrevet bøkene «Sieg» etter Fotball VM i Tyskland 2006, «Mitt liv som ganske god fotballspiller» med Freddy Dos Santos og «Vi er best i verden» fra 2010. Fem år senere slapp de boken "Det vakre spillet", proppfull av underholdende historier fra engelsk fotball. For fotballfans er han et kjent fjes etter å ha ledet Premier League-sendingene til Tv2 i flere år og som programleder med Aune i podkasten «Fotballklubben».

Med lang erfaring fra både tv og radio er Aleksander et godt valg til en rekke arrangementer. Trenger du en mann som kan dele gode historier fra idrettsverdenen i et foredrag? Eller hva med en quiz som et avvekslende innslag på en vanlig arbeidsdag?
Etter mange år som programleder er han også et åpenbart valg som konferansier og programleder. 


Skjermbilde 2016-09-20 kl. 12.29.41.png

MER OM ALEKSANDER SCHAU

Aleksanders kunnskap er ikke bare begrenset til det «viktige» innen sport, men interessen er også stor rundt morsomme sekvenser, situasjoner og rare profiler i idrettens verden.

Han er den perfekte profil for en kveld fylt av idrettslig moro, både for bedriften og fotballklubben. Og spør dere pent, skreddersyr han en sportsquiz som garantert underholder alle gjestene.

 


ALEKSANDER SCHAU I PODKAST

Aleksander Schau har jobbet sammen med Thomas Aune i en årrekke, i alt fra tv- og radioprogrammer, til podkast og bokutgivelser. Aleksander og Thomas ledet sammen FK Fotball og FK Sport på NRK P3. Fra 2010 til 2016 var Schau og Aune i TV2 med TV-programmet deres, FC Fotball, samt at de også dekket Premier League. "Fotballklubben" er en av Norges største fotballpodkaster og programlederne Aleksander og Thomas, er glødende opptatt av store og små sider ved fotball, som idiotisk oppførsel, absurde skader, elendige lag fra Romania og mye mer.

 
fotballklubben

MEDFORFATTER AV "DET VAKRE SPILLET"

I 2015 ga Thomas Aune og Aleksander Schau ut fotballboka "Det  vakre spillet" på Gyldendal forlag. Engelsk fotball har gitt oss kvinnebedåreren George Best, strutseentusiasten Paul Gascoigne og testikkelfangeren Vinnie Jones. Men det er også hundrevis av andre artige karakterer, med tilhørende historier som du må få med deg. Hva med manageren som tok livet av duer for å skremme spillerne?  En Leeds-keepers suicidale ape og den voldelige buktalerdukken i Torquay? 

Aleksander Schau og Thomas Aune forteller sanne historier fra engelsk fotball. Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet


jim.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Aleksander Schau? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Name *
Name