Aleksander_Bastiansen

ALEKSANDER BASTIANSEN TILBYR:

  • Annonsering i podkast
  • Tilpasset innhold i podkast
  • LIVE-podkast
  • Konferansier
  • Storytelling: "Seriøst?"
  • Stand Up
  • Rolle i reklame, film / tv

 

OM ALEKSANDER BASTIANSEN

Aleksander skulle bli ingeniør, men halvannet år ut i utdanningen hoppet han av for å følge drømmen. Nå studerer han på Norsk Skuespillerinstitutt og er ofte å se på standup-scenen.

23-åringen er en mann med mange talenter. Han er i sitt ess på scenen, hvor han kan kaste vitser eller dele en god historie. For mannen med en skuespillerdrøm, står på scenen i flere underholdningsformer. Han står nemlig også bak humorkonseptet "Seriøst?" som kan minne om standup men, som først og fremst handler om god historiefortelling. Komikere eller andre personer med en god, morsom eller drøy historie, går på scenen og deler den med publikum. 

Aleksander Bastiansen er erfaren og scenevant, med et bredt arsenal å spille på. Han kan by på en rekke spennende kvaliteter for ethvert arrangement.

Foruten tilpasset innhold og annonsering i podkasten, kan han også ta storytellingen til scenen. Med gode gjester vil han sørge for gode historier og god underholdning både i humorkonseptet "Seriøst?" og LIVE-innspilling av podkasten med samme navn.

Ser du etter en fargerik karakter for en rolle i reklame, film eller tv? Eller trenger du kanskje en konferansier med gode historier? Da kan Aleksander Bastiansen være mannen.


12919706_1138881669468541_8482294296003145575_n.jpg

MER OM ALEKSANDER BASTIANSEN

Aleksander Bastiansen (23) er fra Solbergelva, rett utenfor Drammen. Etter å ha drevet live-konseptet en stund, ønsket Aleksander seg enda et medie å boltre seg i. Nå inviterer han komikere, sportsutøvere, musikere og andre interessante gjester inn i studio til innspillingen av podkasten "Seriøst?".  Han er inspirert av podkaster som "Joe Rogan Experience", "WTF with Marc Maron" og "You made it weird". Fellestrekkene ved disse er først og fremst en god samtale, og det er også hovedelementet i hans egen podkast.

 


ALEKSANDER BASTIANSEN I PODKAST

Komikere eller andre personer går på scenen og deler en sann, morsom eller drøy historie. Etter å ha drevet live-konseptet i en stund, ønsket Aleksander enda et medie å uttrykke seg i.  I podkasten "Seriøst?" møter vi en rekke interessante personer som har gode historier å fortelle. 

 
seriost_pod

SCENESHOWET "SERIØST?"

Er du også en av de som har en god historie på lager? Eller er du bare glad i å høre folk fortelle om den gangen de dreit seg skikkelig ut, eller opplevde noe helt utenom det vanlige? Aleksander Bastiansens sceneshow "Seriøst?" gir deg en rekke gode historier fra komikere og andre fjes som du kanskje kjenner fra før.


jim.jpg

Bookingkontakt:

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Aleksander Bastiansen? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn