A-laget.jpeg

A-LAGET TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons
  • Innholdsmarkedsføring

OM A-LAGET

I andre halvdel av 2017 kommer det et friskt tilskudd til fotballpodkastene. A-laget er en podkast for deg som ønsker å høre intervjuer av aktive og tidligere profesjonelle fotballspillere.

A-Laget er en podkast om norsk fotball med Kaja Bergh som programleder, og er med det mest sannsynlig den første fotballpodkasten i Norge med en kvinne ved roret.

Kaja skal intervjue interessante personligheter innen fotballen og skape gode samtaler. Podkasten vil by på kjente og ukjente historier og gi et dykk i spillernes erfaringer både på og utenfor banen.  

En podkast for alle som ønsker å bli litt ekstra godt kjent med norske fotballprofiler.


OM KAJA BERGH

Kaja er motestudent som bor i New York, hun jobber også med sosiale medier og er aktiv i et motemagasin. Hun har en drøm om å designe undertøy, og balanserer hverdagen mellom å DJ og trening. 

Hun har sammen med Jenny, podkasten Kaja og Jenny i NY som tar for seg New York behind the scenes, sett gjennom to norske studenters øyne.

Kaja er godt over middels fotballinteressert og er ofte å finne på en viss norsk fotballstadion så fort hun er hjemme i Norge.


Christoffer_Bergh.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

CHRISTOFFER BERGH

Ønsker du å booke «A-Laget»? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Christoffer Bergh, for en hyggelig prat. 

T: 928 26 047

E: christoffer@modernemedia.no

Navn *
Navn