Åpenmikrofon_MMP.jpg

ÅPEN MIKROFON TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Innholdsmarkedsføring og YouTube

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

  • Annonsering i sosiale medier

OM ÅPEN MIKROFON

I andre kvartal av 2017, kommer Åpen Mikrofon med Jim Fossheim. Dette blir en gjestebasert podkast, der Jim tar i mot én eller flere gjester hver uke. Et program for deg som er nysgjerrig på livet og alt det har å by på.

Programleder Jim Fossheim får gjester med bakgrunn som musikere, komikere, forfattere, filmfolk, LOTR-nerder, artister, leger, skuespillere, professorer, fotballspillere og mma-fightere. 

Åpen Mikrofon med Jim Fossheim blir også en egen YouTube-kanal. Målet er at lytterne skal delta i stor grad og komme med forslag til gjester og interessante temaer.

Jim kommer til å være aktiv på sosiale medier slik at det oppmuntres til hyppig interaksjon med verten på Twitter, Snapchat og Instagram - @jimfossheim.

Allerede fra starten av vil Åpen Mikrofon med Jim Fossheim peile seg inn på LIVE-podkaster på en scene, hvor du kan rømme fra hverdagen og ta deg et glass, mens du lytter til gode historier.


Fra høyre: Jim sammen med Galåsen fra Pyro & Pivo.

Fra høyre: Jim sammen med Galåsen fra Pyro & Pivo.

MER OM ÅPEN MIKROFON OG JIM FOSSHEIM

Jim Fossheim startet med podkasting i 2011 som et resultat av hans fascinasjon for amerikanske og britiske podkaster og YouTube-programmer. Mens Jim var involvert i Premier League sendingene i TV 2 tilbake i 2012 så podkasten Fotballuka dagens lys.

Arbeidet med Åpen Mikrofon startet i første halvdel av 2014, og de første episodene ble spilt inn i starten av 2015. Utviklingen av konseptet pågår fortsatt og vil vedvare frem til innspilling av første offisielle episode i april 2017.

Forvent deg en vert som er veldig nysgjerrig på mennesker, hvordan vi tenker og hvorfor vi gjør valgene vi gjør. Mye latter blandet med tradisjonelle og progressive samtaleemner utgjør grunnlaget for Åpen Mikrofon, med Google og YouTube som viktige redskaper.


Bilde1.png

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke «Åpen mikrofon»? Ta gjerne kontakt med vår bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat!

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn