Å-KJENDIS TILBYR:

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

OM Å-KJENDIS

Å-Kjendis er en podkast for deg som ønsker å le, få med deg sladder og popkultur. Podkasten består av Krister, Niclas og Sara, som like gjerne deler historier fra deres egne liv som fra kjendisverden.

Eventyret startet en høstdag i Oslo, der gjengen fra Å-Kjendis, blant flere, var samlet som nye Radio Nova-medlemmer. De ble plassert sammen for å kjøre torsdagens morgensending på studentradioen i Oslo. 

Praten gikk i ett, og tre relativt fremmede mennesker ble raskt kjære venner. Like raskt fant de ut at de trengte en bredere plattform for å få utløp for skrull, fjas og snakk om The Kardashians. Dermed oppstod podkasten Å-kjendis, hvor de prater om popkultur, sladder og livet på bunnen av næringskjeden. Likevel sporer praten ofte over i ville historier (fra Kristers sexliv - hør Tissespesial).


MER OM Å-KJENDIS

Krister Jung (24) @krister.jung
Først og fremst tremenningen til Renee Zellweger, dernest en følsom gladgutt fra Vadsø. Krister studerer og er nesten Insta-famous og deler gladelig historier fra det ville livet sitt i podkasten. Han elsker divaer som Beyoncé, Mariah Carey og Lady Gaga, og er litt av en diva selv. Det er viktig for Krister å være følelsesmessig knyttet til kjendisenes liv og glede mennesker med sitt vesen.

Sara Aghili Taslimi (24) @saralimi
Hun anser seg selv som en homofil mann fanget i en kvinnes kropp. Steinerskolejenta har vokst opp på Hurum/Bærum og jobber i dag som journalist. Sara er Å-Kjendis sin Kardashian-korrespondent og krigsreporter når Niclas og Krister krangler. Hun bidrar til mesteparten av faktafeilene i podkasten, men prøver så godt hun kan. Det er viktig for Sara å få ros for utseendet samt intelligens.

Niclas Fonn Skinlo (22) @niclasfonn
Han tror ikke på krenkelser, han elsker janteloven, og tror på Jesus samt Lilli Bendris. Niclas kommer fra Sogn og Fjordane og har dratt med seg sin sosiale angst derfra. Han er en blid kar som får utløp for sin vulgære humor gjennom Å-Kjendis. Niclas studerer journalistikk og jobber freelance som reporter og produsent. Han er Kongehus-spesialist og har ellers en spesiell smak, hva gjelder kjendiser. Det er viktig for Niclas å kunne prate om alt, men viktigst av alt, å være omgitt av humor.


jim.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke "Å-kjendis"? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim, for en hyggelig prat!

T:  915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Name *
Name