OM 110% PARADISE:

  • Live-podkast

  • Annonsering på podkasten

  • Tilpasset innhold på podkasten

OM 110% PARADISE

Dette er podkasten som tar for seg det viktigste som skjer i en verden full av kriser, omskiftninger, katastrofer og urolighet; nemlig Paradise Hotel.

Programmet du elsker å hate, eller i det minste er litt flau over å innrømme at du ser på, inneholder mange forvirrende elementer i form av utallige vaskebrett, solbrune pupper og kyniske spillere som ikke går av veien for å «backstabbe deg i ryggen». Heldigvis er 110-redaksjonen parat til å lose deg gjennom hver eneste parseremoni.

Ved hjelp av grisevitser, Paradise-kunnskap og endeløse digresjoner analyserer vi de spennende tvistene til Triana, pulinga ved poolen og psyken til de stakkars hotellgjestene. Som regel må de svare for seg i studio når de driter seg ut på hotellet, for det eneste Paradise-deltakerne er mer fysne på enn å slippe den forbanna kula, er å være gjester i verdens mest sofistikerte podkast. Med 110% Paradise i hodetelefonene er det bare å ønske vårens vakreste eventyr velkommen. Du kan stå 110% trygt bak oss.

Facebook: https://www.facebook.com/110prosentparadise/

Instagram: @110paradise


OM EIRIK HAUGEN MURVOLD

Til tross for at han er en enkel gutt fra ei lita trøndelagsbygd, er Eirik en sjarmerende og verdensvant gutt, velsignet med et utseende som kan få selv den mest svaksynte til å sikle. Dessverre er ikke hjernen like velutviklet som brystmusklene, så denne unge adonisen lærer seg minst ett nytt ord i hver 110-episode. 

Når han ikke bruker sin høythengende mastergrad i design til å designe fine designting, fordriver han tiden med trening, møbelsnekring og tråling av byens brune buler for å finne pene gutter å slikke på. Du finner han på instagram under navnet @haugenmurvold.


OM INGVILD KNÆVELSRUD RABE

Da Ingvild forlot skarre-r og rekelukt hjemme i Arendal for å søke lykken i hovedstaden, ble Oslo beriket med en lystig musikk- og skrekkfilmekspert som holder legendariske fester byen ikke har sett maken til siden St. Hallvard herjet på Scotsman. Etter å ha vært blodfan av 110% Paradise så lenge hun kan huske, gikk Ingvilds store drøm i oppfyllelse da hun i løpet av sesong to debuterte som programledervikar og avbryterhumorist. Hun imponerte med pærra-kunnskap og grisevitser, og fikk fast ansettelse som 110-medlem i sesong tre.

På dagtid løser Ingvild verdensproblemer med kriminologkollegaene ved Universitetet i Oslo, og på kveldstid løser hun enda flere verdensproblemer ved hjelp av strikketøy og Taylor Swift-plakater. Hvis du vil se mer av Ingvild kan du søke henne opp på instagram under navnet @ingzithekiller


OM IDA SKOGVOLD

Ida Skogvold er en unik figur i norsk mediehistorie fordi hun ikke skyr noen midler for å unngå å bli kjendis. Motivasjonen består hovedsakelig i å slippe å være med på Skal vi danse. Den brautende besserwisseren har i løpet av 34 podkastepisoder påstått å ha like mange yrker, aldre og hjembyer, og det eneste 110-fansen vet med sikkerhet er at hennes knallharde hjerte kun er svakt for tre ting – David Beckham, Hallgeir Kvadsheim og Triana Iglesias. Ida finner du på instagram ved å søke opp @haikvinnen!


jim.jpg

Bookingkontakt: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke 110% Paradise? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn